Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Helga hakee opiskelijaedustajia Haaga-Helian hallintoon

Haluatko vaikuttaa korkeakoulusi asioihin? Nyt siihen on oiva mahdollisuus, sillä tarjolla on avoimia opiskelijaedustajien paikkoja Haaga-Helian päätöksentekoelimiin.

Ravintolatoimikunta
Ravintolatoimikunta on informoiva ja neuvotteleva yhteistyöelin, jolla ei ole päätösvaltaa Kiinteistö Oy Opetustalon ja ravintolanpitäjän väliseen ravintolanpitosopimukseen. Ravintolatoimikunta toimii Opetustalon, ravintolan ja kahvilan sekä niiden käyttäjien yhteistyötoimielimenä. Edustajaksi valitaan neljä (4) varsinaista jäsentä, ei varajäseniä. Toimikausi on yksi (1) vuosi alkaen 1.1.2022.

Mikäli mielenkiintosi herää, täytäthän hakulomakkeen 16.11.2021 klo 16.59 mennessä osoitteessa: https://opku.lime-forms.se/forms/9FwP4N83rsHkNYwYKN8k. Hakea voi myös edustajiston kokouksessa kohdan käsittelyn aikana.

Edustajisto valitsee hallinnon opiskelijaedustajat Haaga-Helian hallintoon syyskokouksessa 16.11.2021 tai tarvittaessa myöhemmissä kokouksissaan syyslukukauden 2021 aikana. Mikäli hakijoita ei saada tarpeeksi, voidaan hakuaikaa jatkaa. Varmista kuitenkin ehdokkuutesi hallinnon opiskelijaedustajaksi hakemalla varsinaisen hakuajan puitteissa.

On toivottavaa, että kykenet sitoutumaan hakemaasi luottamustehtävään koko toimikauden ajaksi. Toimikausi on yksivuotinen.

Valinnoista ilmoitetaan opiskelijakunnan virallisilla tiedotuskanavilla sekä hakijoille henkilökohtaisesti. Nimet tiedotetaan myös Haaga-Helialle. Haussa noudatetaan opiskelijakunnan johto- ja hallintosääntöä.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä saat Helgan edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijalta:
teemu.virtanen@helga.fi

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit