Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Hae Helgan vapaaehtoiseksi

Haku Helgan vapaaehtoistoimikuntaan on avoinna 10.5.-6.6. Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki Helgan jäsenet kampuksesta tai koulutusohjelmasta riippumatta. Vapaaehtoisten tehtävät määräytyvät hakijoiden osaamisen ja omien intressien perusteella. Hakuprosessissa katsotaan hakijoiden omia mielenkiinnon kohteita, motivaatiota ja käytettävyyttä. 

Vapaaehtoisena pääset avustamaan esimerkiksi eri tapahtumien järjestämisessä ja muissa tehtävissä omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Vapaaehtoisten tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti tapahtumien käytännön järjestelyissä avustaminen, kuten Helgan Fuksiaisten puuhapussien kokoamista, vuosijuhlien tilan koristelua ja haalarimerkkien jakamista. Pääset kehittämään jo olemassa olevia taitojasi ja oppimaan uutta. Tänä vuonna Helga päivittää myös kuvapankkiaan, joten vapaaehtoisena pääset valokuvaajaksi ja halutessasi voit toimia mallina. Vapaaehtoiset pääsevät mahdollisuuksien mukaan auttamaan myös orientaatioviikon järjestelyissä. Orientaatioviikolla Helgan uudet tuotetilaukset saapuvat ja pakkaukset tulee purkaa oikeille paikoilleen. Orientaatioviikkoon kuuluu myös muita käytännön järjestelyitä, kuten haalaripakettien kokoamista ja uusien opiskelijoiden auttamista kampuksilla. 

Vapaaehtoisena saat ilmaisen lipun tapahtumaan, jota olet ollut järjestämässä, ja keräät kokemusta erinäisistä tehtävistä. Tehtyjen tuntien mukaan saat myös opintopisteitä, jotka haetaan omalta opinto-ohjaajalta. Opintopisteet määräytyvät sen mukaan kuinka monta tuntia pistät vapaaehtoistoimintaan. 1 opintopiste vaatii 27 tuntia, joten voit hakea vaikka vain yhden opintopisteen. Vapaaehtoistoimiajan päätyttyä kirjoitat raportin tekemästäsi työstä, lähetät sen Helgalle ja me kuittaamme tekemäsi tunnit opinto-ohjaajalle. Vapaaehtoisille annetaan myös omat paidat “Helga Staff” tekstillä varustettuna. 

Lähetäthän hakemuksesi meille 6.6. mennessä tämän linkin kautta. Hakijoiden haastattelut toteutetaan viikolla 23.

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit