Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Hae mandaattia valtakunnallisiin kattoliittoihin

Edustajiston kokouksessa 20.5.2024 päätetään mandaatista asettua ehdolle Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ry ja Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL ry hallituksiin. Mandaatin saaminen ei tarkoita, että hakija pääsisi liiton toimijaksi, mutta se takaa mahdollisuuden asettua ehdolle Helgan ehdokkaana. Opiskelijakunta ja sen asiantuntijat toimivat ehdokkaan tukena koko vaalikauden ajan. Ehdokkailta toivotaan aikaa ja sitoutuneisuutta koko vaalikauteen, jonka aikana esimerkiksi osallistutaan erilaisiin keskustelupaneeleihin, tavataan ja esittäydytään eri sidosryhmille sekä käydään neuvotteluja tulevista vaaleista.

SAMOKin tuleva hallitus valitaan liittokokouksessa lokakuussa 2024. OLL:n hallitus valitaan liittokokouksessa marraskuussa 2024. Molempien hallitusten toimikausi on kalenterivuosi 2025.

Voit hakea Helgan mandaattia lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen Helgan edustajistolle sähköpostitse (edustajisto2024@helga.fi) tai asettumalla ehdolle edustajiston kokouksessa 20.5.2024. Kokouksen tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin. Hakijan tulee olla Helgan jäsen sekä sitoutua noudattamaan Helgan arvoja ja poliittista ohjelmaa. SAMOKin ja OLL:n viralliset kielet ovat suomi ja ruotsi.

Lisätietoja:
Diana Muraskina
Edustajiston puheenjohtaja
diana.muraskina@helga.fi

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit