Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

RaflaRumba Appro hakee projektipäällikköä

Haluatko ansaita natsat Suomen nopeimmin kasvavan appron järjestäjänä? Kiinnostaako vastuullinen tehtävä opiskelijakulttuurin kehittäjänä? Uskallatko kantaa vastuuta isoista projekteista ja hallitset niin yksityiskohdat kuin laajan skaalan? Mikäli vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin “Totta hitossa”, olet etsimämme tyyppi!

Pääkaupunkiseudulla nopeasti viime vuosina kasvanut, erityisesti ammattikorkeakouluopiskelijoiden suosiossa oleva RaflaRumba Appro hakee projektipäällikköä tapahtumaa toteuttamaan. Projektipäällikön vastuulla on vuoden 2025 tapahtuman toteuttaminen RaflaRumba Appron ohjausryhmän asettamien tavoitteiden puitteissa.

Projektipäällikön tehtävän menestyksekäs toteuttaminen edellyttää:

  • Kokemusta kokoluokaltaan vastaavien tapahtumien järjestämisestä
  • Projekti-, budjetointi- ja johtamiskokemusta
  • Opiskelija- ja ammattikorkeakoulukulttuurin vankkaa tuntemusta
  • Pääkaupunkiseudun ravintolamaailman tuntemusta
  • Kiinnostusta ja kokemusta tapahtumantuotannosta
  • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi – Työkielenä suomi
  • Markkinointi- ja viestintätaidot sekä graafinen osaaminen katsotaan eduksi

Projektipäällikön tehtävä on urakkaluonteinen ja soveltuu erityisen hyvin henkilölle, jolla on jo kokemusta tapahtumantuotannosta esimerkiksi opiskelijajärjestöissä ja taustalla soveltuvia korkeakouluopintoja. RaflaRumba Appro 2025 toteuttaminen on myös helposti opinnollistettavissa esimerkiksi opinnäytetyön, projektin tai työharjoittelun muodoissa.

Tehtävässään projektipäällikkö vastaa maaliskuun 2025 alussa järjestettävän RaflaRumba Appron projektitiimin rekrytoinnista ja johtamisesta, projekti- ja markkinointisuunnitelman sekä budjetin laatimisesta, sopimusneuvotteluista ravintoloiden kanssa, mahdollisten esiintyjien valinnasta ja tapahtuman jälkeen toteutuksen läpikäynnistä, analyysista ja kehitysehdotuksien laadinnasta.

Projektipäällikkö raportoi työstään RaflaRumba Appron ohjausryhmälle.

Tehtävästä maksetaan urakkapalkkana 1000 euron kertakorvaus tapahtuman päätyttyä. Projektipäälliköllä on lisäksi mahdollisuus ansaita 7,5 % tapahtuman voitosta, mikäli ohjausryhmän asettamat tavoitteet täyttyvät.

Haku tehtävään aukeaa 5.4.2024 ja päättyy 28.4.2024 kello 23:59. Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sekä osoitteeseen raflarumba@gmail.com hakuajan päättymiseen mennessä. Haastatteluja varten on varattu 3.5.2024 klo 10:00 – 14:00 sekä 8.5. klo 9:00 – 12:00. Myös muita haastatteluaikoja voidaan tarvittaessa sopia. Haastattelut saatetaan aloittaa jo haun aikana. Haastattelut tapahtuu Haaga-Helian kampuksella Pasilassa. Haastateltavat kutsuttaviin ollaan erikseen yhteydessä.

Lisätietoja:

Tiuku Hynönen

Laureamkon hallituksen jäsen

RRA Ohjausryhmän puheenjohtaja

+35844 7480 121

tiuku.hynonen@laureamko.fi

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit